Duo rolgordijn beige tinten

Privacy in huis is belangrijk voor u. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat mensen altijd naar binnen kunnen kijken. Maar u wilt wel zoveel mogelijk daglicht naar binnen laten komen, zodat u overdag niet onnodig veel verlichting nodig heeft. Hoe creëert u het gewenste privacy niveau, zonder te veel licht van buiten tegen te houden? Bij Rolgordijnland hebben wij de ideale oplossing voor u: een op maat gemaakt Duo rolgordijn in beige!


Waarom een beige Duo rolgordijn?


Onze Duo rolgordijnen, die uit transparante en niet-transparante banen zijn opgebouwd, minimaliseren de effecten van de zon en filteren het licht, zonder de ruimte te verduisteren. Dankzij de kettingbediening kunt u eenvoudig zelf de lichtinval bepalen.


Beige is een lichte kleur, wat niet alleen helpt om een ruimte groter te laten lijken maar ook zorgt dat het in de zomer geen warmte aantrekt. En omdat beige een neutrale kleur is, kunt u uw Duo rolgordijnen in beige met moeiteloos met andere kleuren combineren. Daarbij bieden wij een breed scala aan beige tinten om uit te kiezen.


Geeft u toch de voorkeur aan volledig niet-transparante rolgordijnen, neem dan een kijkje in onze collectie Basic rolgordijnen in beige tinten.


Duo rolgordijn beige: Waarom bij Rolgordijnland?


Bestelt u uw nieuwe beige Duo rolgordijn op Rolgordijnland.nl, dan bent u verzekerd van de laagste prijs! Maar aantrekkelijke prijzen zijn niet de enige reden om uw nieuwe Duo rolgordijnen in beige bij ons te bestellen. Met een levertijd van 8 tot 11 werkdagen hoeft u nooit lang op uw nieuwe beige Duo rolgordijn te wachten. Daarbij is de verzending van uw bestelling helemaal gratis! En omdat wij volledig overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten, krijgt u ook nog eens 24 maanden garantie op uw aankoop.


Met onze Duo rolgordijnen in beige creëert u de privacy waar u naar verlangt terwijl u het natuurlijke licht naar binnen laat stromen.

>> Lees meer
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

* Verplichte velden