Duo rolgordijn blauw/groen tinten

U heeft recentelijk uw inrichting veranderd en nu past uw raambekleding niet meer bij de rest van uw interieur? Dat zien wij niet als een probleem. Het is namelijk een uitstekende kans om te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige rolgordijnen die niet alleen perfect bij uw interieur passen, maar ook zorgen dat u de volledige controle heeft over privacy en lichtinval. Wat dacht u van onze Duo rolgordijnen in blauw of groen tinten?


Waarom een Duo rolgordijn blauw?


Blauw is een populaire, kalmerende kleur die in combinatie met witte muren voor een rustgevend, fris interieur zorgt. Blauwe rolgordijnen worden vaak toegepast in slaapkamers en badkamers, maar kunnen tevens een prima keuze zijn voor de kinderkamer en de woonkamer.


Onze Duo rolgordijnen bestaan uit transparante en niet-transparante banen en bieden u de mogelijkheid om te spelen met licht en schaduw. De kettingbediening zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. Duo rolgordijnen zijn leverbaar in een breed scala aan blauwe en groene tinten, variërend van lichtblauw tot aqua tot marineblauw. Wij maken uw Duo rolgordijnen graag voor u op maat!


Behalve voor Duo rolgordijnen kunt u ook bij ons terecht voor Basic rolgordijnen (geheel ondoorzichtig) en Mini rolgordijnen (voor draai- en kiepramen). Eveneens leverbaar in de kleur van uw keuze!


Duo rolgordijn blauw: Waarom bij Rolgordijnland?


Bij Rolgordijnland.nl bent u niet alleen verzekerd van kwalitatief hoogwaardige rolgordijnen op maat, maar ook van de laagste prijs! Heeft u eenmaal een keuze gemaakt, dan kunnen wij uw nieuwe rolgordijnen binnen 8 tot 11 werkdagen leveren. Die levering is overigens helemaal gratis! Bovendien krijgt u bij ons altijd 24 maanden garantie op Duo rolgordijnen. Wat wilt u nog meer?


Met een groen of blauw Duo rolgordijn op maat heeft u eindelijk de raambekleding die uw interieur complimenteert!

>> Lees meer
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

* Verplichte velden