Duo rolgordijn creme tinten

Hoewel we er erg van kunnen genieten om naar buiten te kijken, willen we niet altijd dat mensen bij ons naar binnen kunnen kijken. Dat vraagt om flexibele raambekleding, en daarvoor bent u bij Rolgordijnland.nl aan het juiste adres. Met onze Duo rolgordijnen in crème tinten bepaalt u zelf hoeveel privacy uw rolgordijn biedt.


Waarom een Duo rolgordijn crème?


Met onze Duo rolgordijnen in crème tinten creëert u een lichte, frisse uitstraling zonder dat het geheel te wit oogt. Deze innovatieve rolgordijnen zijn opgebouwd uit transparante en niet-transparante banen. De crèmekleurige banen lijken tussen de transparante banen in te zweven, wat een romantisch effect creëert. De rolgordijnen kunnen eenvoudig bediend worden met een ketting. Wilt u uw rolgordijnen open, half open of dicht? Het is helemaal aan u!


Is een Duo rolgordijn in crème toch niet wat u zoekt, maar wilt u wel graag raambekleding in een neutrale kleur? Kijk dan ook eens bij onze Duo rolgordijnen in beige of bekijk de mogelijkheden van grijze Duo rolgordijnen.


Duo rolgordijnen in crème tinten: Waarom bij Rolgordijnland?


Rolgordijnland.nl is gespecialiseerd in het op maat maken van rolgordijnen. Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige rolgordijnen! En omdat wij direct vanuit de fabriek leveren, profiteert u altijd van de laagste prijs garantie. Wij bieden tevens een groot aantal opties en accessoires. Zo kunt u kiezen voor profielen en kettingen in verschillende kleuren. Daarbij hoeft u geen maanden op uw nieuwe rolgordijnen te wachten; ook voor maatwerk bent u verzekerd van een snelle levertijd tussen de 8 en 11 werkdagen. Die levering is overigens helemaal gratis! Daarbij krijgt u bij ons maar liefst 24 maanden garantie op uw aankoop.


Bestel uw Duo rolgordijn in crème bij Rolgordijnland.nl en ervaar hoe prettig het is als u zelf het privacy niveau kunt bepalen.

>> Lees meer
     
 
     
 
     
 
     
 

* Verplichte velden