Duo rolgordijn roze/rood tinten

Raambekleding wordt vaak als bijzaak beschouwd. Het is in veel gevallen het laatste waar we aan denken bij de inrichting. Misschien omdat we het eerder als aankleding zien dan als noodzaak. Dat verandert echter wanneer we geconfronteerd worden met nieuwsgierige buurtbewoners of verblindende zonnestralen. Door een weloverwogen keuze te maken voor uw raambekleding kunt u dergelijke frustraties voorkomen. En de juiste raambekleding kan een wereld van verschil maken! Wat dacht u van onze Duo rolgordijnen in roze/rood tinten?


Waarom een Duo rolgordijn roze/rood?


Onze Duo rolgordijnen bieden net zoveel flexibiliteit als luxaflex, maar bieden een zachtere, luxere look en feel en bovendien heel veel keuze op het gebied van kleuren. De rolgordijnen worden vervaardigd uit twee lagen stof, waardoor transparante en niet-transparante banen elkaar afwisselen. Met de handige kettingbediening kunt u de rolgordijnen open, half open of dicht doen. Dit biedt u de mogelijkheid om te spelen licht en schaduw.


Zoekt u ook nog een rolgordijn voor een draaikiep raam, bijvoorbeeld voor op de zolder? Neem dan een kijkje bij onze Mini rolgordijnen. Deze zijn voorzien van zijgeleiding, waardoor het rolgordijn ook op zijn plek blijft zitten wanneer het raam geopend wordt.


Duo rolgordijn roze/rood: Waarom bij Rolgordijnland?


Rolgordijnland.nl heeft ook voor u de ideale raambekleding. Wij maken alle Duo rolgordijnen zelf op maat, waardoor u van de allerlaagste prijs profiteert. Onze prijzen zijn inclusief btw en de levering is helemaal gratis, dus u wordt nooit met verborgen kosten geconfronteerd. Wel zo fijn om te weten! Heeft u eenmaal een kleur uitgekozen en uw bestelling geplaatst, dan leveren wij uw nieuwe Duo rolgordijn in roze/rood binnen 8 tot 11 werkdagen bij u af.


Ontdek de chique uitstraling van onze Duo rolgordijnen en bestel vandaag nog een aantal kleurstalen bij Rolgordijnland.nl!

>> Lees meer
     
 
     
 
     
 
     
 

* Verplichte velden