Duo rolgordijn zwart tinten

Wanneer u op zoek gaat naar geschikte raambekleding, is het raadzaam om altijd het doel van de ruimte in uw overweging mee te nemen. In een slaapkamer of babykamer is het bijvoorbeeld wel zo fijn als u rolgordijnen heeft die de kamer voldoende kunnen verduisteren. En in de woonkamer is het prettig om veel flexibiliteit te hebben met betrekking tot privacy. Of u nu de meeste waarde hecht aan privacy, controle over de lichtinval, of het esthetische aspect, onze Duo rolgordijnen in zwart tinten zijn voor elke ruimte de ideale oplossing.


Waarom een Duo rolgordijn zwart?


Onze Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen, met transparante en niet-transparante banen. Ze zijn vervaardigd van een hoogwaardige stof die zijn oorspronkelijke vorm en kleur uitstekend behoudt.


We hebben verschillende zwart tinten om uit te kiezen. Daarnaast kunt u ook zelf de kleuren van de beugels en ketting bepalen. Wij maken uw zwart wit Duo rolgordijn volledig op maat, tot een breedte van 350 centimeter. Lees voor het inmeten even de meetinstructies door, zodat u zeker weet dat u de juiste maat bestelt.


Behalve Duo rolgordijnen met transparante banen leveren wij ook volledig ondoorzichtige rolgordijnen. Kijk hiervoor bij onze Cassette rolgordijnen. Deze hebben bijvoorbeeld geen lichtkier aan de bovenzijde en zijn dus zeer geschikt voor onder andere de slaapkamer.


Zwart Duo rolgordijn: Waarom bij Rolgordijnland?


Rolgordijnland.nl levert uitsluitend rolgordijnen van A-kwaliteit. En omdat wij volledig in onze producten geloven, bieden wij standaard 24 maanden garantie. Veel mensen denken dat het duur is om rolgordijnen op maat te laten maken. Maar bij ons profiteert u van de laagste prijs garantie! Bovendien leveren wij uw nieuwe Duo rolgordijnen in zwart wit gratis bij u af. Al binnen 8 tot 11 werkdagen! Wat wilt u nog meer?


Reguleer zelf het daglicht en de privacy in uw woning met onze zwarte Duo rolgordijnen.

>> Lees meer
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

* Verplichte velden