Rolgordijn cassette wit tinten

U zoekt functionele raambekleding in een kleur die rust, kalmte en puurheid uitstraalt? En tegelijkertijd voldoende zonlicht tegenhoudt om te zorgen dat het ‘s zomers lekker koel blijft binnen? Dan zijn de witte rolgordijnen van Rolgordijnland.nl perfect voor u!


Waarom een wit rolgordijn in Cassette variant?


Bij onze Cassette rolgordijnen is de rol netjes weggewerkt in een cassette. Dit zorgt voor een stijlvolle uitstraling en voorkomt dat het rolgordijn stoffig wordt. Het grootste voordeel is echter dat er bij deze rolgordijnen geen lichtkier aan de bovenzijde is. Dit maakt ze bijzonder geschikt als verduisterende raambekleding voor de slaapkamer. Alle Cassette rolgordijnen worden door ons op maat gemaakt. Uiteraard in de kleur van uw voorkeur. U heeft de keuze uit meer dan 40 wit tinten! Wit is een neutrale kleur die overal mee te combineren is en ervoor zorgt dat het zonlicht gereflecteerd wordt. Perfect voor uw rolgordijnen dus!


Is wit toch niet helemaal uw ding? Geen probleem; we hebben nog veel meer kleuren om uit te kiezen. Onze Cassette rolgordijnen zijn ook leverbaar in o.a. room tinten, grijs tinten en taupe tinten.


Cassette rolgordijn wit: Waarom bij Rolgordijnland?


Bestelt u een Cassette rolgordijn in wit bij Rolgordijnland.nl, dan profiteert u van maatwerk tot op de millimeter. De Cassette rolgordijnen zijn eenvoudig zelf te monteren. Al onze stoffen zijn kleurvast en vervormen niet. Hoe het kan dat rolgordijnen van zo’n goede kwaliteit zo goedkoop zijn? Dat is eigenlijk heel eenvoudig; wij hebben het gehele productieproces in eigen beheer en leveren direct uit de fabriek. Dat is gunstig voor de prijs, maar ook voor de levertijden. U kunt uw nieuwe witte rolgordijn al binnen 8 tot 11 werkdagen in huis hebben! De levering is overigens gratis, dus om verborgen kosten hoeft u zich ook geen zorgen te maken.


Kies voor een Cassette rolgordijn in wit en bepaal voortaan zelf hoeveel zonlicht er naar binnen valt.

>> Lees meer
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

* Verplichte velden