Rolgordijn Mini bruin tinten

Heeft u problemen met slapen? Een veelvoorkomende oorzaak van slaapproblemen is een te lichte slaapkamer. Veel mensen hebben namelijk totale duisternis nodig om een goede nachtrust te krijgen. De Mini rolgordijnen van Rolgordijnland.nl zijn de ideale oplossing om licht van buiten tegen te houden en uw slaapkamer op een stijlvolle manier te verduisteren.


Waarom een bruin Mini rolgordijn?


Onze Mini rolgordijnen zijn speciaal ontwikkeld voor draai en kiep ramen of deuren. Door middel van zijgeleiding blijft het rolgordijn mooi op zijn plek wanneer het raam of de deur geopend wordt. Het optrekken en neerlaten van het rolgordijn gebeurt door middel van een kralenketting. U kunt de rolgordijnen zelf inmeten, waarna wij ze voor u op maat maken. De Mini rolgordijnen zijn heel gemakkelijk zelf te installeren.


We hebben een ruim assortiment aan stoffen om uit te kiezen. Gaat u voor een Mini rolgordijn in een effen kleur bruin of kiest u toch voor een stof met een hip patroon? Het is allemaal mogelijk bij Rolgordijnland.nl.


Wilt u wel de privacy, maar niet de duisternis? Bekijk dan onze Duo rolgordijnen in bruin tinten.


Rolgordijn Mini bruin: Waarom bij Rolgordijnland?


Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Zeker niet als u uw rolgordijnen bij Rolgordijnland bestelt. Omdat wij de volledige productie zelf in beheer hebben, kunnen we altijd snel leveren. Maar het zorgt er ook voor dat we minder kosten hebben. En dat voordeel berekenen we direct aan u door! Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw en de levering is gratis. U wordt dus niet achteraf met extra kosten geconfronteerd! Daarbij krijgt u altijd 24 maanden garantie op onze Mini rolgordijnen.


Bestel vandaag nog uw Mini rolgordijnen in bruin bij Rolgordijnland.nl en geniet van een ongestoorde nachtrust.

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden