Rolgordijn Mini blauw tinten

Heeft u raambekleding die eigenlijk totaal niet bij uw interieur past? Zonde! De juiste, passende raambekleding kan namelijk een enorm verschil maken. Niet alleen voor uw interieur, maar ook voor de aanblik van buitenaf. De op maat gemaakte Mini rolgordijnen van Rolgordijnland.nl zijn de ideale oplossing. Eenvoudig te monteren, praktisch in gebruik en leverbaar in vele schitterende blauw tinten!


Waarom een blauw mini rolgordijn?


Onze Mini rolgordijnen zijn eenvoudig zelf te installeren en voorzien van een zeer gebruiksvriendelijke bediening. Meet uw rolgordijnen in met behulp van de meetinstructies en maak een keuze uit een van de vele blauw tinten. Wilt u verduisterende rolgordijnen? Geen enkel probleem, dat hoeft u alleen maar aan te geven bij de bestelopties. Mocht u de voorkeur geven aan een rolgordijn dat juist wat meer licht doorlaat, kijkt u dan eens bij onze Duo rolgordijnen.


Heeft u een draai/kiep raam of deur? Kies dan bij de opties voor zijgeleiding; hierdoor blijft het rolgordijn mooi op zijn plek zitten. Ook als het raam of de deur geopend wordt!


Mini rolgordijn blauw: Waarom bij Rolgordijnland?


Koopt u een blauw Mini rolgordijn bij Rolgordijnland.nl, dan bent u verzekerd van een kleurvaste stof van uitstekende kwaliteit. U krijgt niet voor niets 24 maanden garantie op uw aankoop! Sommige mensen denken dat het veel geld kost, zo’n rolgordijn op maat laten maken. Maar bij ons profiteert u altijd van de laagste prijs! Hoe dat kan? Eigenlijk heel simpel: wij hebben de productie volledig in eigen beheer. Alle rolgordijnen gaan direct vanuit de fabriek naar de klant. Dit scheelt een hoop kosten, en dat voordeel berekenen we door aan u. Een ander voordeel van onze eigen productie is dat we uw rolgordijnen al binnen 8 tot 11 werkdagen kunnen leveren. Wel zo prettig!


Bestel vandaag nog een Mini rolgordijn dat perfect bij de rest van uw inrichting past!

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden