Rolgordijn Mini aqua tinten

Voldoende ramen zijn prettig omdat ze daglicht in huis laten. Maar soms kan er te veel licht naar binnen komen – iets dat vooral tijdens de hete zomermaanden ook met een hoop warmte gepaard gaat. In dat geval is een effectieve, functionele vorm van raambekleding een must. De Mini rolgordijnen van Rolgordijnland.nl bieden u de ideale oplossing! Wat dacht u van een rolgordijn in aqua?


Waarom een aqua Mini rolgordijn?


Een Mini rolgordijn in aqua is een prachtige aankleding voor elk raam. De kleuren zorgen voor een bijna magisch effect wanneer het zonlicht erop valt, en bieden privacy zonder de ruimte te donker te maken. Maar als u juist wel een verduisterend rolgordijn wilt kan dat natuurlijk ook; dit kunt u tijdens het bestellen aangeven bij de opties. 


Onze Mini rolgordijnen zijn gemakkelijk te installeren en te bedienen en vormen de ideale oplossing voor elke ruimte van het huis. U kunt zelf bepalen of u de voorkeur geeft aan een rollend of contrarollend rolgordijn. Wilt u de rol liever helemaal wegwerken? Kijk dan bij onze Cassette rolgordijnen in aqua tinten.


Mini rolgordijn aqua: Waarom bij Rolgordijnland?


Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, vinden wij bij Rolgordijnland.nl. Doordat wij het gehele productieproces in eigen beheer hebben, kunnen wij niet alleen rolgordijn leveren tegen de laagste prijzen, maar ook korte levertijden hanteren. U heeft uw Mini rolgordijn in aqua al binnen 8 tot 11 werkdagen in huis! De levering is gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over vervelende kosten achteraf. Daar zit toch niemand op te wachten? Bovendien krijgt u op al onze rolgordijnen standaard 24 maanden garantie. Wij leveren namelijk uitsluitend rolgordijnen van A-klasse kwaliteit!


Bestel een aqua rolgordijn Mini en decoreer uw kleine draai/kiep ramen met stijlvolle, functionele raambekleding!

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden