Rolgordijn Mini grijs tinten

Een goed verduisterde slaapkamer is voor veel mensen een belangrijke factor om goed te kunnen slapen. Maar hoe pakt u dat aan als u een draai/kiep raam heeft? Wel, met het Mini rolgordijn van Rolgordijnland.nl natuurlijk!


Waarom een grijs mini rolgordijn?


Grijs is de ideale kleur voor rolgordijnen in de slaapkamer, niet in de laatste plaats vanwege de moderne, rustgevende looks van onze grijze stoffen. Onze Mini rolgordijnen zijn vanwege hun discrete look ideaal voor elke woonstijl en eenvoudig zelf te monteren.


Indien gewenst kunnen wij uw grijze Mini rolgordijnen voorzien van zijgeleiding. Deze optie zorgt ervoor dat het rolgordijn mooi op zijn plek blijft bij draai/kiep ramen als deze geopend worden.


Wilt u een rolgordijn waarmee u een ruimte volledig kunt verduisteren? Ook daarvoor bent u bij Rolgordijnland.nl aan het goede adres. Neem een kijkje bij onze Cassette rolgordijnen in grijs. Deze hebben geen lichtkier aan de bovenzijde.


Mini rolgordijn grijs tinten: Waarom bij Rolgordijnland?


Rolgordijnland.nl is dé specialist op het gebied van rolgordijnen. Wij maken uw rolgordijn perfect op maat! Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Met behulp van de meetinstructies op onze website kunt u zelf uw rolgordijn inmeten. Ook kunt u zelf bepalen aan welke kant u de bediening wilt hebben, en of u het rolgordijn ‘in de dag’ of ‘op de dag’ wilt hebben. U profiteert bij ons van de laagste prijzen én een snelle levering; u kunt uw op maat gemaakte grijze rolgordijnen al binnen 8 tot 11 werkdagen in huis hebben. Ook goed om te weten: u krijgt altijd 24 maanden garantie op de rolgordijnen van Rolgordijnland.nl!


Met onze Mini grijze rolgordijnen geniet u van een goede nachtrust, ook als de zon al vroeg op komt.

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden