Rolgordijn Mini groen tinten

Veel woningen zijn voorzien van schuine (dak) ramen. Omdat u hier geen standaard gordijn voor kunt hangen, is het belangrijk om een andere vorm van raambekleding te kiezen die mooi op zijn plek blijft zitten, ook wanneer het raam geopend wordt.


Waarom een groen mini rolgordijn?


Groen is een zeer veelzijdige kleur. Onze Mini rolgordijnen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan groen tinten, variërend van licht tot donker. Of u nu de voorkeur geeft aan een limoen kleurig rolgordijn om wat kleur in de keuken te brengen of naar een olijfgroen rolgordijn om de woonkamer wat karakter te geven, Rolgordijnland.nl biedt voor ieder wat wils.


Wij maken uw Mini rolgordijnen tot op de millimeter op maat. De rolgordijnen zijn bijzonder eenvoudig te monteren en te bedienen, de ideale oplossing voor elke ruimte van het huis. Indien gewenst kunnen onze Mini rolgordijnen van zijgeleiding worden voorzien. Dit zorgt ervoor dat het rolgordijn altijd netjes op zijn plek blijft. Ook bij schuine ramen!


Het is tevens mogelijk om de bovenzijde van het rolgordijn in een cassette te verwerken. Kijkt u hiervoor in onze collectie Cassette rolgordijnen.


Mini rolgordijn groen: Waarom bij Rolgordijnland?


Bij Rolgordijnland.nl maken we alle rolgordijnen zelf op maar. Uw groene rolgordijnen worden rechtstreeks uit de fabriek geleverd, zonder tussenkomst van andere handelaren. Dat zorgt ervoor dat u niet alleen voor korte levertijden (8 – 11 werkdagen) kunt profiteren, maar ook van verrassend lage prijzen! Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw en de levering is helemaal gratis. U wordt dus niet achteraf nog met allerlei extra kosten geconfronteerd. Wel zo fijn om te weten, nietwaar? Bovendien geven wij op al onze rolgordijnen 24 maanden garantie.


Bestel een Mini rolgordijn in uw favoriete kleur groen en voorzie ook de kleine en schuine ramen in huis van stijlvolle, functionele raambekleding.

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden