Rolgordijn Mini geel tinten

Als u een mooi uitzicht heeft dat u liever niet kwijtraakt, dan zijn rolgordijnen een prima oplossing om uw ruimtes te beschermen tegen schadelijke UV-stralen, hitte en fel zonlicht. Door het rolgordijn half open te laten kunt u toch gewoon naar buiten blijven kijken. Ontdek de Mini rolgordijnen in geel tinten bij Rolgordijnland.nl!


Waarom een geel Mini rolgordijn?


Een Mini rolgordijn in geel is ideaal voor een vrolijke, zonnige keuken, maar ook voor een thuiskantoor. Combineer uw gele rolgordijnen met crème tinten of bloemetjespatronen voor een country chic look, of met wit en blauw voor een zomers gevoel. Onze Mini rolgordijnen in geel zijn echter ook ideaal voor kleine ruimtes waar relatief weinig daglicht naar binnen valt, zoals zolders en badkamers. Meet zelf uw rolgordijnen in en laat ons ze voor u op maat maken. De stoffen die wij gebruiken zijn van een hoogwaardige kwaliteit en kunnen indien gewenst in een verduisterende variant worden uitgevoerd. Zo houdt u het licht buiten en heeft u toch de kleur van zonneschijn in uw raam!


Wilt u graag nog meer mogelijkheden om te spelen met licht, privacy en sfeer? Ontdek dan onze Duo rolgordijnen. Hierbij worden gekleurde banen afgewisseld met transparante banen, wat voor een zacht, sereen daglicht zorgt.


Mini rolgordijn geel: Waarom bij Rolgordijnland?


Als dé online rolgordijn specialist maken we uw Mini rolgordijnen bij Rolgordijnland.nl perfect op maat! Daarnaast bepaalt u zelf of u de bediening aan de linker- of rechterkant wilt hebben, en of u het rolgordijn ‘in de dag’ of ‘op de dag’ moet komen. Zo kunt u uw ideale gele rolgordijnen samenstellen! En daar krijgt u ook nog eens 24 maanden garantie op. Bovendien profiteert u bij ons altijd van de laagste prijs én van een snelle levering. U heeft uw op maat gemaakte gele rolgordijnen al binnen 8 tot 11 werkdagen in huis.


Hou hitte, fel zonlicht en UV-stralen buitenshuis en ontdek de vele mogelijkheden van onze stijlvolle Cassette rolgordijnen!

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden