Rolgordijn Mini terracotta tinten

Hoe mooi zou het zijn als uw interieur u het gevoel geeft dat u in een Spaanse haciënda of een cottage in Toscane woont? Het klinkt wellicht vergezocht, maar met een paar kleine aanpassingen kunt u wel degelijk dat zomerse vakantiegevoel opwekken! Onze Mini rolgordijnen in terracotta zijn al een heel mooi begin.


Waarom een terracotta Mini rolgordijn?


Terracotta tinten doen ons denken aan schitterende, zonnige Mediterrane keukens. De kleur gaat prachtig samen met onder andere crème en groen tinten. Voor een klassieke look combineert u uw terracotta rolgordijn met donkere houtkleuren. Vergeet niet om de terracotta tinten elders in de ruimte te laten terugkomen! Zo trekt u uw interieur mooi bij elkaar.


Onze rijke terracotta tinten kunnen uw interieur het hele jaar door een zomers gevoel geven. Maar wanneer u kiest voor de verduisterende variant, kunt u toch voldoende duisternis creëren voor een goede nachtrust.


Wilt u het rolgordijn mechanisme graag netjes weggewerkt hebben, zonder die lichtkier aan de bovenzijde? Kijk dan bij onze Cassette rolgordijnen.


Mini rolgordijn terracotta: Waarom bij Rolgordijnland?


Bestel uw Cassette rolgordijn in terracotta bij Rolgordijnland.nl en profiteer van maatwerk tot op de millimeter! Onze Cassette rolgordijnen zijn eenvoudig te installeren en vervaardigd uit kleurvaste stoffen die hun vorm optimaal behouden. Veel van onze klanten verwonderen zich over hoe het mogelijk is dat wij zo’n goede kwaliteit tegen zulke lage prijzen kunnen aanbieden. Eigenlijk is dat heel simpel; wij hebben het gehele productieproces in eigen beheer en leveren direct uit de fabriek aan de klant. Dat is niet alleen gunstig voor de prijs, het zorgt ook voor korte levertijden. U heeft uw nieuwe terracotta rolgordijnen al binnen 8 tot 11 werkdagen in huis! En de levering? Daar betaalt u helemaal niets voor.


Haal de zon in huis zonder last te hebben van felle zonnestralen en bestel uw op maat gemaakte Mini rolgordijnen in terracotta bij Rolgordijnland.nl!

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden