Rolgordijn Mini taupe tinten

Wanneer u op zoek gaat naar geschikte raambekleding, is het belangrijk om een kleur te kiezen die past bij uw smaak, uw woonstijl en de andere kleuren in uw interieur. Wat dacht u bijvoorbeeld van taupe rolgordijnen?


Waarom een taupe Mini rolgordijn?


Taupe is de perfecte neutrale kleur. Zacht genoeg om met andere, rijkere kleuren te combineren, maar uitgesproken genoeg om op zichzelf te staan. Uw taupe rolgordijnen komen het beste tot hun recht wanneer zij omgeven worden door diepe bruin tinten, crème tinten en vintage goud. Ze zijn echter ook prima te combineren met felle kleuren!


Onze op maat gemaakte Mini rolgordijnen zijn verkrijgbaar in schitterende taupe tinten. We hebben zowel effen stoffen als stoffen met een patroon, verduisterend of juist in een licht doorlatende variant.


Indien u een rolgordijn bestelt voor een draai/kiep raam, kies dan voor de optie zijgeleiding. Dit zorgt ervoor dat het rolgordijn mooi op zijn plek blijft zitten als het raam geopend wordt.


Wilt u een verduisterend rolgordijn zonder lichtkier aan de bovenzijde? Kijk dan bij onze Cassette rolgordijnen.


Mini rolgordijn taupe: Waarom bij Rolgordijnland?


U wilt een rolgordijn van een goede kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Rolgordijnland.nl aan het juiste adres! Doordat er geen handelaren tussen u en de fabriek in zitten, kunnen wij altijd de laagste prijs garanderen. Maar dit verzekert u ook van een snelle levering van slechts 8 tot 11 werkdagen. En wij leveren gratis! Bovendien geven wij op al onze rolgordijnen standaard 24 maanden garantie. 


Creëer een schitterend, verfijnd accent voor de slaapkamer of de woonkamer met onze Mini rolgordijnen in taupe.

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden