Rolgordijn cassette aqua tinten

Neutrale kleuren zijn ideaal omdat ze overal mee te combineren zijn. Toch is het fijn om ook wat kleur in uw interieur te hebben. Onze Cassette rolgordijnen in aqua tinten lenen zich hier uitstekend voor!


Waarom een Cassette rolgordijn in aqua?


Onze Cassette rolgordijnen in aqua tinten zijn ideaal om wat meer kleur en leven in uw interieur te brengen. Tegelijkertijd zijn ze, vanwege het gebrek aan een lichtkier aan de bovenzijde, zeer geschikt om de slaapkamer te verduisteren. Onze Cassette rolgordijnen fungeren als volwaardige raambekleding, maar u kunt ze bijvoorbeeld ook combineren met een mooi bloemengordijn. Er zijn verschillende mooie aqua tinten om uit te kiezen. Heeft u eenmaal een kleur uitgekozen, dan is bestellen zo geregeld. Wij maken uw Cassette rolgordijnen volledig voor u op maat!


Zoekt u toevallig ook nog een oplossing voor dat kleine draaikiep raampje? Neem dan een kijkje in onze collectie Mini rolgordijnen! Dankzij de zijgeleiding blijven deze rolgordijnen perfect op hun plek zitten.


Cassette rolgordijn aqua tinten: Waarom bij Rolgordijnland?


Dat is vast duur, rolgordijnen op maat laten maken? Bij Rolgordijnland.nl niet! Doordat wij de productie volledig in eigen beheer hebben kunnen wij de laagste prijzen van Nederland en België hanteren. Maar het zorgt er ook voor dat we zeer snel kunnen leveren. Wij leveren uw nieuwe Cassette rolgordijnen al binnen 8 tot 11 werkdagen bij u af – zonder leveringskosten! Ook op het gebied van kwaliteit laten onze producten niets te wensen over. We geven niet voor niets 24 maanden garantie op uw rolgordijnen!


Bestel vandaag nog een Cassette rolgordijn bij Rolgordijnland.nl en breng wat kleur in uw leven!

>> Lees meer
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

* Verplichte velden