Rolgordijn cassette beige tinten

Zoekt u een rolgordijn in een kleur die een mooi contrast vormt bij uw witte muren, zonder dat het te overheersend wordt? Dan is ons Cassette rolgordijn in beige een uitstekende keuze. Rolgordijnland.nl maakt uw beige rolgordijnen perfect voor u op maat!


Waarom een Cassette rolgordijn in beige?


Een Cassette rolgordijn in beige is de ideale oplossing als u op zoek bent naar praktische raambekleding in een subtiele, neutrale kleur. Veel interieurontwerpers menen dat beige de perfecte kleur is om mee te werken, omdat het met bijna alle kleuren gecombineerd kan worden.


Denk bijvoorbeeld aan donkere bruin tinten. En wit met beige creëert een frisse, rustgevende uitstraling. Maar ook dieprood, paars en donkerblauw passen er heel goed bij. De stoffen zijn vormvast en duurzaam en kunnen indien gewenst als verduisterend rolgordijn worden uitgevoerd. Het rolmechanisme zit netjes verborgen in de cassette, wat ervoor zorgt dat er geen licht bovenlangs kan vallen. Daarbij kunt u zelf bepalen of u de kettingbediening aan de linker- of rechterkant van het rolgordijn wilt hebben.


Heeft u behoefte aan wat meer lichtinval terwijl u toch het gewenste privacy niveau kunt behouden? Bekijk dan onze Duo rolgordijnen in beige!


Cassette rolgordijn beige: Waarom bij Rolgordijnland?


Bent u al helemaal verliefd geworden op onze beige rolgordijnen? Waar wacht u dan nog op? Bestellen is zo geregeld bij Rolgordijnland.nl! Met behulp van de meetinstructies kunt u zelf uw rolgordijnen inmeten. Wij maken uw rolgordijnen tot op de millimeter op maat! En omdat onze Cassette rolgordijnen rechtstreeks uit de fabriek komen, bent u altijd verzekerd van de laagste prijs. We leveren uw bestelling binnen 8 tot 11 werkdagen gratis bij u af. Daarbij krijgt u altijd 24 maanden garantie op uw Cassette rolgordijnen.


Bestel uw nieuwe Cassette rolgordijn bij Rolgordijnland.nl en kies de kleur die uw interieur perfect complimenteert!

>> Lees meer
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

* Verplichte velden