Rolgordijn cassette blauw tinten

U heeft behoefte aan privacy in uw woning. Tegelijkertijd wilt u graag wat kleur in huis halen. Dat vraagt om flexibele raambekleding! Rolgordijnland.nl laat u graag kennis maken met de Cassette rolgordijnen in blauw tinten.


Waarom een Cassette rolgordijn in blauw?


Een Cassette rolgordijn in blauw is een mooie manier om buiten naar binnen te halen. De mooie texturen van onze stoffen geven de rolgordijnen een natuurlijke look en feel. Onze blauw tinten zijn uitstekend te combineren met crème en room witte tinten en houten meubels. De Cassette rolgordijnen van Rolgordijnland.nl zijn ideaal voor als u uw slaapkamer volledig wilt kunnen verduisteren. De cassette zorgt namelijk dat de lichtkier die normaal gesproken aan de bovenkant van het rolgordijn zit, verborgen is. Ook handig: u kunt zelf bepalen aan welke kant u de kettingbediening wilt hebben. Zo stelt u zelf een rolgordijn samen dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet.


Heeft u ook nog een draai/kiep raam waarvoor u nog geen geschikte raambekleding heeft? Onze Mini rolgordijnen zijn hier perfect voor. De zijgeleiding zorgt dat het rolgordijn mooi op zijn plek blijft zitten. Ook ideaal voor kleine zolderraampjes!


Cassette rolgordijn blauw tinten: Waarom bij Rolgordijnland?


Bij Rolgordijnland.nl hebben we het volledige productieproces van onze rolgordijnen in eigen beheer. Daardoor kunnen wij rolgordijnen tegen verrassend lage prijzen leveren. Uiteraard geheel op maat gemaakt! Inmeten kunt u gemakkelijk zelf doen met behulp van de meetinstructies op onze website. Op die manier houden we de prijzen laag, terwijl u van de beste kwaliteit profiteert. Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw en de levering van uw bestelling is gratis. Geen verborgen kosten dus! Bovendien geven we standaard 24 maanden garantie op onze rolgordijnen. Kortom, genoeg redenen om te bestellen bij Rolgordijnland.nl!


Ontdek de mooiste blauw tinten van Rolgordijnland.nl en bestel vandaag nog Cassette rolgordijnen op maat. 

>> Lees meer
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

* Verplichte velden