Rolgordijn cassette bruin tinten

Straatverlichting die van buiten naar binnen schijnt is in veel huishoudens een probleem. Als dat ook voor u geldt, dan is het belangrijk om raambekleding aan te schaffen die dat licht kan tegenhouden. De bruine Cassette rolgordijnen van Rolgordijnland.nl kunnen ook worden uitgevoerd in een verduisterende uitvoering en zijn dan ook de ideale oplossing!


Waarom een Cassette rolgordijn in bruin?


Onze bruine rolgordijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt, zodat ze het licht perfect tegenhouden. Tegelijkertijd zijn ze een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Combineer uw bruine Cassette rolgordijnen met karamel en cacao tinten voor een comfortabel interieur met een warme uitstraling. Of kies voor crème en beige tinten om een mooi, fris contrast te creëren met de kleur van uw rolgordijnen. Het rolmechanisme is netjes weggewerkt in de cassette, die voorkomt dat er licht door de kier aan de bovenzijde naar binnen valt. En de kettingbediening kan zowel links als rechts worden geplaatst. Het is maar net waar u zelf de voorkeur aan geeft!


Zoekt u toevallig ook nog een goede oplossing voor kleine draaikiep ramen in de badkamer, in de keuken? Dan bieden onze Mini rolgordijnen uitkomst!


Cassette rolgordijn bruin tinten: Waarom bij Rolgordijnland?


Bij Rolgordijnland.nl maken we alle rolgordijnen zelf op maat. Uw bruine Cassette rolgordijnen worden rechtstreeks uit de fabriek geleverd, zonder tussenkomst van andere handelaren. Daardoor profiteert u niet alleen een snelle levering, maar ook van de laagste prijs garantie. Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw en de levering is helemaal gratis. U wordt dus niet achteraf nog met allerlei extra kosten geconfronteerd en weet altijd waar u aan toe bent. Ook goed om te weten: u krijgt standaard 24 maanden garantie op alle rolgordijnen van Rolgordijnland.nl.


Voorkom ongewenste lichtinval van straatverlichting met onze Cassette rolgordijnen in stijlvolle bruin tinten!

>> Lees meer
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

* Verplichte velden