Rolgordijn cassette geel tinten

De Cassette rolgordijnen van Rolgordijnland.nl combineren functionaliteit en gebruiksgemak met levendige gele kleuren. Perfect om een zonnig interieur te creëren, zelfs als u het zonlicht buiten wilt houden.


Waarom een Cassette rolgordijn in geel?


De kwalitatief hoogwaardige Cassette rolgordijnen van Rolgordijnland.nl bieden u een optimale controle over licht en privacy. Deze rolgordijnen onderscheiden zich door de nette manier waarop het rolmechanisme is weggewerkt. Dit zorgt er tevens voor dat er geen lichtkier aan de bovenzijde is. De Cassette rolgordijnen zijn eenvoudig zelf te monteren en zeer praktisch in gebruik. Wij bieden u de keuze uit een breed scala aan gele stoffen, zowel effen als met patroon. Gele tinten hebben een stimulerende, positieve invloed op onze stemming. Heeft u al een keuze gemaakt voor de stof? Dan hoeft u alleen nog maar uw rolgordijnen in te meten met behulp van de meetinstructies en uw bestelling te plaatsen. Wij gaan dan direct voor u aan de slag!


Indien u behoefte heeft aan een rolgordijn dat juist meer licht doorlaat, dan zijn onze Duo rolgordijnen ideaal. Deze bestaan namelijk uit twee lagen stof; gekleurde banen die worden afgewisseld met transparante banen.


Cassette rolgordijn geel tinten: Waarom bij Rolgordijnland?


Wanneer u kiest voor Rolgordijnland.nl bent u verzekerd van op maat gemaakte rolgordijnen en kwalitatief hoogwaardige, kleurvaste stoffen. Is dat niet duur? Integendeel! Bij Rolgordijnland.nl bent u verzekerd van de laagste prijzen van Nederland en België! Daarbij profiteert u bij ons van de beste service die u zich maar kunt wensen. Wij leveren uw nieuwe op maat gemaakte rolgordijnen al binnen 8 tot 11 werkdagen gratis bij u af. Inclusief 24 maanden garantie!


Onze schitterende gele stoffen brengen elke ruimte tot leven. Heeft u al een mooie stof uitgekozen voor uw nieuwe rolgordijnen?

>> Lees meer
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

* Verplichte velden