Rolgordijn cassette GROEN tinten

In de woonkamer heeft u behoefte aan lichtdoorlatende raambekleding. In de slaapkamer juist aan raambekleding met verduisterende eigenschappen. In de badkamer ligt de prioriteit bij privacy. En dat draaikiep raampje op zolder vraagt om raambekleding die gewoon goed blijft zitten. De Cassette rolgordijnen van Rolgordijnland.nl bieden voor alle ruimtes van het huis de ideale oplossing!


Waarom een Cassette rolgordijn in groen?


Bij onze Cassette rolgordijnen is het rolmechanisme netjes verborgen in een cassette. Dit zorgt ervoor dat er geen lichtkier aan de bovenzijde zit. Ideaal dus voor het verduisteren van de slaapkamer! Voor de stoffen hebben we een breed scala aan groen tinten om uit te kiezen. Groen creëert een zekere klasse en elegantie, ongeacht in welke ruimte de kleur wordt toegepast. Zeker in combinatie met goudtinten en donkere houtsoorten kunt u met een groen rolgordijn een zeer luxe look en feel realiseren. Gaat u voor een modern en fris interieur? Combineer uw groene rolgordijnen dan met witte muren!


Indien u ook behoefte heeft aan rolgordijnen die net even wat meer licht doorlaten, neem dan een kijkje bij onze Duo rolgordijnen. Ook deze zijn leverbaar in diverse groen tinten, zodat u al uw raambekleding mooi op elkaar kunt afstemmen.


Cassette rolgordijn groen tinten: Waarom bij Rolgordijnland?


Bestelt u Cassette rolgordijnen bij Rolgordijnland.nl, dan bent u verzekerd van kleurvaste stoffen van een hoogwaardige kwaliteit. We geven niet voor niets 24 maanden garantie op onze rolgordijnen! Veel mensen zijn in de veronderstelling dat het duur is om een rolgordijn op maat te laten maken. Maar bij ons profiteert u van de laagste prijs garantie! Dat kan doordat wij de productie volledig in eigen beheer hebben. Al onze rolgordijnen gaan direct vanuit de fabriek naar de klant. Dat scheelt een hoop kosten, en dat voordeel wordt gewoon aan u doorberekend. Nog een voordeel van onze eigen productie? Wij kunnen uw rolgordijnen al binnen 8 tot 11 werkdagen leveren. Wat wilt u nog meer?


Creëer een mooie uniforme look met de groene Cassette rolgordijnen van Rolgordijnland.nl!

>> Lees meer
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

* Verplichte velden