Rolgordijn cassette rood tinten

Een woning die veel of grote ramen heeft is prettig omdat u optimaal van het daglicht kunt profiteren. Aan de andere kant kan het ook voor veel inkijk zorgen. En dat vinden we meestal niet zo prettig. De oplossing is raambekleding die voldoende licht doorlaat en toch voor de gewenste mate van privacy zorgt. De rode Cassette rolgordijnen van Rolgordijnland.nl, bijvoorbeeld!


Waarom een Cassette rolgordijn in rood?


Onze functionele Cassette rolgordijnen zorgen er niet alleen voor dat u een goede nachtrust krijgt, de levendige rood tinten bieden u tevens de mogelijkheid om raambekleding te kiezen die perfect bij de rest van uw interieur past. Onze rood tinten staan prachtig in combinatie met witte muren en donkere houtsoorten en creëren een moderne en toch unieke look.


Afhankelijk van uw behoeften in een bepaalde ruimte kunt u kiezen voor een lichtdoorlatende of juist voor een verduisterende stof.


Indien u behoefte heeft aan meer lichtinval dan de lichtdoorlatende variant van ons Cassette rolgordijn, kijk dan eens bij onze Duo rolgordijnen. Deze bestaan uit twee lagen stof waarbij de gekleurde banen met transparante banen worden afgewisseld. Dit biedt de gewenste privacy terwijl er toch voldoende licht naar binnen valt.


Cassette rolgordijn rood tinten: Waarom bij Rolgordijnland?


Alle rode rolgordijnen van Rolgordijnland.nl zijn vorm- en kleurvast en van een uitstekende kwaliteit. En nee, dat hoeft echt niet duur te zijn! Doordat wij al onze rolgordijnen in eigen beheer produceren, kunnen we de kosten zeer laag houden. Dat voordeel berekenen we direct door aan onze klanten! Met andere woorden: u profiteert van de laagste prijs garantie. Daarbij krijgt u standaard 24 maanden garantie op uw aankoop.


Laat Rolgordijnland.nl uw rode rolgordijnen op maat maken en creëer de ideale balans tussen privacy en lichtinval.

>> Lees meer
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

* Verplichte velden