Rolgordijn cassette room tinten

U heeft behoefte aan rolgordijnen waarmee u de slaapkamer optimaal kunt verduisteren? Bij Rolgordijnland.nl bent u aan het juiste adres. Onze Cassette rolgordijnen in room tinten worden tot op de millimeter op maat gemaakt en laten geen licht door.


Waarom een Cassette rolgordijn in room?


Bij ons Cassette rolgordijn is het rolmechanisme op een nette manier weggewerkt. Dat komt niet alleen de eenvoud van het product ten goede, het zorgt er ook voor dat het rolgordijn geen lichtkier aan de bovenzijde heeft. Met de handige kettingbediening bepaalt u zelf hoe ver u het rolgordijn naar beneden laat. Zo behoudt u een optimale controle over de verduistering en privacy.


U heeft de keuze uit vele verschillende stoffen. Room tinten zijn perfect voor onder andere de woonkamer en de slaapkamer. Combineer uw roomkleurige rolgordijnen bijvoorbeeld met vintage bloemenpatronen of geraffineerde bruin- en grijstinten. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Voor draaikiep ramen en kantelramen raden wij u onze Mini rolgordijnen aan. Ook deze zijn in mooie room tinten leverbaar!


Cassette rolgordijn room tinten: Waarom bij Rolgordijnland?


Bij Rolgordijnland.nl bent u altijd verzekerd van rolgordijnen van A-klasse kwaliteit. Doordat wij de productie volledig in eigen beheer houden en we niet met tussenpersonen te maken hebben, kunnen we de kosten laag houden. Daar profiteert u van! Rolgordijnland.nl hanteert de laagste prijzen van Nederland en België. Ook onze service laat niets te wensen over. U heeft uw op maat gemaakte Cassette rolgordijnen al binnen 8 tot 11 werkdagen in huis. Bovendien geven wij op al onze rolgordijnen 24 maanden garantie.


Kies voor een verduisterend Cassette rolgordijn in room tinten en profiteer van een optimale verduistering van uw slaapkamer.

>> Lees meer
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

* Verplichte velden