Rolgordijn cassette taupe tinten

Heeft u moeite om ’s avonds in slaap te komen? Of wordt u juist te vroeg wakker? De kans is groot dat dat komt doordat het niet donker genoeg is in uw slaapkamer. Duisternis is namelijk een belangrijke factor voor een goede nachtrust. Gelukkig is dit probleem heel eenvoudig op te lossen met de juiste raambekleding! Onze Cassette rolgordijnen in taupe tinten zijn ook in een verduisterende variant leverbaar en lenen zich daardoor uitstekend voor de slaapkamer.


Waarom een Cassette rolgordijn in taupe?


Onze lichtdoorlatende Cassette rolgordijnen in taupe zijn voor onder andere de woonkamer de ideale oplossing om ’s zomers het felle zonlicht buiten te houden en toch voldoende lichtinval te hebben. De verduisterende variant is ideaal om uw slaapkamer te verduisteren. Straatverlichting en maanlicht worden optimaal tegengehouden, en doordat wij uw rolgordijnen tot op de millimeter op maat maken passen ze altijd perfect voor of in uw kozijnen. Dankzij de cassette zit er ook geen lichtkier aan de bovenzijde van het rolgordijnen. Daarbij heeft u de keuze uit diverse schitterende taupe tinten. Complimenteer uw taupe rolgordijn met mooie ivoorkleuren en karamel tinten, interessante texturen en metallic accessoires voor een luxe uitstraling, of juist met felle kleuren voor een levendige look en feel.


Heeft u een slaapkamer met een draaikiep raam? Kies dan voor ons Mini rolgordijn met zijgeleiding. Zo zorgt u dat het rolgordijn mooi op zijn plek blijft zitten!


Cassette rolgordijn taupe tinten: Waarom bij Rolgordijnland?


Rolgordijnland.nl is dé specialist als het aankomt op maatwerk rolgordijnen. Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige rolgordijnen van mooie, kleurvaste stoffen. U krijgt daarom standaard 24 maanden garantie op uw rolgordijnen. En omdat wij direct vanuit de fabriek leveren, profiteert u altijd van de laagste prijs. Daarbij bent u verzekerd van een snelle levertijd tussen de 8 en 11 werkdagen.


Maak een einde aan die slapeloze nachten en verduister uw slaapkamer met onze Cassette rolgordijnen in taupe. Een praktische én esthetische oplossing!

>> Lees meer
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

* Verplichte velden