Rolgordijn cassette terracotta tinten

Kunt u niet kiezen tussen stijl en functionaliteit? Dat hoeft ook helemaal niet. Met de Cassette rolgordijnen van Rolgordijnland.nl kiest u voor stijlvolle én praktische raambekleding, indien gewenst in een verduisterende variant. Tegen de laagste prijs!


Waarom een Cassette rolgordijn in terracotta?


Bij deze rolgordijnen hebben we het rolmechanisme mooi weggewerkt in een cassette. Dit zorgt niet alleen voor een nette uitstraling, het voorkomt tevens dat er licht aan de bovenzijde van het rolgordijn naar binnen kan vallen. U kunt zelf uw rolgordijnen inmeten met behulp van de meetinstructies – wij maken ze dan voor u op maat. U heeft de keuze uit verschillende mooie terracotta tinten, die uw interieur een warme, sfeervolle uitstraling geven. Heeft u moeite met het bepalen van de juiste kleur? Bestel dan gerust een aantal kleurstalen.


Is terracotta toch niet wat u zoekt? Dat is geen enkel probleem, want onze Cassette rolgordijnen kunnen ook in vele andere kleuren geleverd worden. Denk bijvoorbeeld aan room tinten, grijs tinten en groen tinten.


Uiteraard is het ook mogelijk om onze rolgordijnen te combineren met bijpassende gordijnen.


Cassette rolgordijn terracotta tinten: Waarom bij Rolgordijnland?


Heeft u al een mooie terracotta kleur op het oog voor uw nieuwe rolgordijnen? Wacht dan niet langer en plaats vandaag nog uw bestelling bij Rolgordijnland.nl. U heeft uw rolgordijnen al binnen 8 – 11 werkdagen in huis! Omdat uw op maat gemaakte terracotta rolgordijnen rechtstreeks uit de fabriek komen, kunnen we de kosten laag houden. Dat voordeel berekenen we aan u door. Om de prijzen hoeft u het dus niet te laten. Daarbij krijgt u altijd 24 maanden garantie op uw Basic rolgordijnen.


Ga voor een stijlvolle en praktische oplossing en bestel uw terracotta rolgordijnen bij Rolgordijnland.nl!

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden