Rolgordijn Mini Beige tinten

Als uw interieur al een aantal mooie blikvangers heeft, is het raadzaam om uw raambekleding eenvoudig te houden. De Mini rolgordijnen van Rolgordijnland.nl lenen zich hier uitstekend voor! Zeker als u kiest voor een neutrale kleur, zoals beige.


Waarom een beige Mini rolgordijn?


Onze Mini rolgordijnen met zijgeleiding zijn ideaal voor draai/kiep ramen. De zijgeleiding zorgt er namelijk voor dat het rolgordijn altijd netjes op zijn plek blijft zitten. Omdat wij al onze klanten een rolgordijn gunnen dat perfect bij hun inrichting past, hebben wij vele beige stoffen om uit te kiezen. Of u nu de voorkeur geeft aan een effen rolgordijn of een rolgordijn met een hip patroon, er is voor ieder wat wils. Ook op het gebied van lichtdoorlatendheid en verduistering zijn er volop mogelijkheden. Zo kunt u voor de slaapkamer kiezen voor een verduisterend rolgordijn.


Neem ook eens een kijkje bij onze Duo rolgordijnen! Deze zijn vervaardigd uit twee lagen stof en bieden u privacy en zonwering zonder gelijk al het daglicht tegen te houden.


U kunt zelf uw Mini rolgordijnen inmeten. Wij maken ze dan voor u tot op de millimeter op maat!


Mini rolgordijn beige tinten: Waarom bij Rolgordijnland?


Bij Rolgordijnland.nl maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige stoffen die hun oorspronkelijke kleur en vorm optimaal behouden. U krijgt daarom standaard 24 maanden garantie op uw aankoop. Maar kwalitatief goede rolgordijnen hoeven u echt niet veel te kosten! Bij Rolgordijnland.nl produceren we alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen we niet alleen korte levertijden hanteren, maar ook de kosten laag houden. En dat voordeel berekenen we direct door aan onze klanten.


Kies voor eenvoudige maar functionele raambekleding en bestel uw Mini rolgordijn in beige bij Rolgordijnland.nl!

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden