Rolgordijn Mini wit tinten

U bent op zoek naar betaalbare raambekleding in een lichte kleur? Dat is een goed idee, want lichte kleuren zorgen ervoor dat de ruimte in de zomer niet te warm wordt en tegelijkertijd licht en ruim oogt. Onze Mini rolgordijnen in wit tinten zijn dan ook een prima oplossing voor elke ruimte van het huis!


Waarom een wit Mini rolgordijn?


Rolgordijnland.nl biedt u op maat gemaakte Mini rolgordijnen in een breed scala aan wit tinten. In combinatie met de eenvoud van het ontwerp zorgt wit voor rust, ruimte en licht in uw interieur. Deze rolgordijnen passen bij elke interieurstijl en zijn met alle andere kleuren te combineren.


Voor keukens, werkkamers en andere ruimtes waar het belangrijk is dat er voldoende daglicht binnenkomt, kunt u kiezen voor een lichtdoorlatend rolgordijn. Voor ruimtes waar juist meer behoefte is aan privacy en/of verduistering kunt u de verduisterende variant kiezen.


Zoekt u een rolgordijn waarbij het rolmechanisme niet zichtbaar is? Dan bieden onze Cassette rolgordijn uitkomst! Ook deze zijn in vele wit tinten leverbaar.


Mini rolgordijn wit tinten: Waarom bij Rolgordijnland?


Als dé specialist voor op maat gemaakte rolgordijnen levert Rolgordijnland.nl uitsluitend rolgordijnen van A-klasse kwaliteit. Wij staan volledig achter de producten die wij maken, en geven dan ook standaard 24 maanden garantie mee. Omdat wij de productie volledig in eigen beheer hebben, profiteert u altijd van de laagste prijs. Na ontvangst van uw bestelling gaan wij meteen aan de slag met het op maat maken van uw rolgordijnen. Zo leveren wij uw bestelling al binnen 8 tot 11 werkdagen gratis bij u af.  


Kies voor sfeervolle, tijdloze raambekleding voor een betaalbare prijs en bestel uw Mini rolgordijn in wit bij Rolgordijnland.nl.

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden