Duo rolgordijn grijs tinten

Het kan in de vroege lente heerlijk zijn om de eerste zonnestralen binnen te laten. Maar op hete zomerdagen houden we ze toch liever buiten, zodat het in huis lekker koel blijft. In dat geval komt een rolgordijn goed van pas. Wilt u ook genieten van een zacht, rustgevend daglicht? Ontdek de grijze Duo rolgordijnen bij Rolgordijnland.nl!


Waarom een Duo rolgordijn grijs?


De Duo rolgordijnen van Rolgordijnland.nl, die ook wel Multishades worden genoemd, zijn unieke, exclusieve rolgordijnen die met vrijwel elke interieurstijl gecombineerd kunnen worden.


Een Duo rolgordijn bestaat uit transparante en niet-transparante banen en is voorzien van een gebruiksvriendelijke kettingbediening. Hiermee kunt u het Duo rolgordijnen op en neer laten en geheel uw eigen lichtinval bepalen.


Bij Rolgordijnland.nl kunnen we uw Duo rolgordijnen in een breed scala aan grijs tinten uitvoeren. Zo kunt u kiezen voor een Duo rolgordijn in donkergrijs of een licht grijs Duo rolgordijn. Ook Duo rolgordijnen in antraciet behoren tot de mogelijkheden. Mocht u toch behoefte hebben aan een donkerdere kleur, kijk dan eens bij onze zwarte Duo rolgordijnen.  


Grijze Duo rolgordijnen: Waarom bij Rolgordijnland?


Laat uw grijze Duo rolgordijnen op maat maken door Rolgordijnland.nl! U bent bij ons namelijk niet alleen verzekerd van A-kwaliteit en 24 maanden garantie op uw aankoop, maar ook van de laagste prijs! Twijfelt u nog over welke grijs tinten het beste bij uw inrichting passen? Geen probleem! U kunt gratis kleurstalen bij ons bestellen, zodat u op uw gemak thuis kunt bekijken welke grijs tint u het beste bevalt. Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u uw nieuwe Duo rolgordijn in grijs direct online bestellen. Wij leveren uw bestelling binnen 8 tot 11 werkdagen gratis bij u af.


Met Duo rolgordijnen in grijs kunt u het gesloten karakter van gordijnen vermijden en heerlijk spelen met licht en sfeer. 

>> Lees meer
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

* Verplichte velden

Wist u dat ?
Dit product is al 354x verkocht.