Duo rolgordijnen

U bent op zoek naar kwalitatief hoogwaardige raambekleding waarmee u zelf de lichtinval kunt bepalen? Het liefst in een kleur die perfect past bij de rest van uw interieur? Dan bent u bij Rolgordijnland aan het juiste adres! Wij bieden u goedkope Duo rolgordijnen op maat. Toe te passen in woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken, en leverbaar in een breed scala aan kleuren!

Waarom een Duo rolgordijn?

Onze Duo rolgordijnen (ook wel Multishades genoemd) zijn rolgordijnen met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet-transparante banen. Door met een kettingbediening het Duo rolgordijn op en neer te laten, kunt u zelf de lichtinval bepalen; geheel gesloten, half open of open, op elke hoogte van het raam. Zo kunt u naar hartenlust spelen met licht en schaduw.

Duo rolgordijnen op maat

We maken al onze Duo rolgordijnen voor u op maat. Duo rolgordijnen kunnen al gefabriceerd worden vanaf 30 centimeter breed en 30 centimeter hoog. De maximale breedte is bij de meeste stoffen is 2600 millimeter. We raden u aan om voor het inmeten altijd eerst even de meetinstructies door te lezen. Als u denkt dat u lang moet wachten als u rolgordijnen op maat laat maken, dan zult u positief verrast worden; wij hanteren een levertijd van slechts 8 – 11 werkdagen!

Rolgordijnen Duo in alle denkbare kleuren

Alle Duo rolgordijnen van Rolgordijnland.nl zijn gemaakt van A-klasse materialen en 100% gerecycled polyester. Hierdoor zijn deze stoffen sterk, vormvast en duurzaam en behouden ze hun oorspronkelijke kleur.

En wat kleuren betreft heeft u volop keuze! Zo leveren wij Duo rolgordijnen in wit tinten, crème tinten, grijs tinten, zwart tinten, bruin tinten, roze/rood tinten, blauw/groen tinten en beige tinten. Indien u twijfelt over de kleur, kunt u gratis monsters (kleurstalen) bij ons bestellen.

Duo rolgordijn kopen bij Rolgordijnland

De Duo rolgordijnen die op maat gemaakt worden door Rolgordijnland.nl zijn van de beste kwaliteit. Daarom leveren wij deze altijd met 24 maanden garantie. Dat hoeft echt niet veel te kosten – doordat wij de volledige productie in eigen beheer hebben, bent u bij ons bent u verzekerd van de goedkoopste Duo rolgordijnen van Nederland en België! Bovendien worden uw nieuwe Duo rolgordijnen helemaal gratis bij u thuis afgeleverd. Daarbij profiteert u bij ons van het grootste aantal opties en accessoires. Zo kunt u kiezen voor diverse kleuren, profielen en kettingen. Met een Duo rolgordijn op maat van Rolgordijnland.nl bent u verzekerd van hoogwaardige, stijlvolle raambekleding die in alle opzichten aan uw wensen voldoet!