Rolgordijn basic bruin tinten

Duisternis is belangrijk voor een goede nachtrust. Dat vraagt natuurlijk wel om de juiste raambekleding. Rolgordijnen zijn ideaal om uw slaapkamer te verduisteren. Wat dacht u bijvoorbeeld van stijlvolle bruine rolgordijnen?


Waarom een rolgordijn bruin?


Bruine rolgordijnen zijn ideaal voor de slaapkamer. Maar ze kunnen, afhankelijk van het interieur in de betreffende ruimte, ook een mooie oplossing vormen voor de woonkamer, de keuken of de badkamer.


De Basic rolgordijnen in bruin van Rolgordijnland.nl zijn vervaardigd van vormvaste en kleurvaste stoffen en worden voor u tot op de millimeter op maat gemaakt, zodat ze perfect in of voor uw kozijnen passen. Het optrekken en neerlaten van het rolgordijn gebeurt door middel van een kralenketting.


Deze rolgordijnen zijn leverbaar in een breed scala aan bruin tinten. Van taupe tot chocoladebruin en van mokka tot latte. In effen kleuren, maar ook met een hip patroon! Is bruin toch niet helemaal uw smaak, maar wilt u wel graag een neutrale kleur voor uw rolgordijnen? Kijk dan ook eens bij onze Basic rolgordijnen in wit, room of grijs.


Rolgordijnen bruin: Waarom bij Rolgordijnland?


Rolgordijnland.nl levert geen bouwmarkt-kwaliteit, maar op maat gemaakte rolgordijnen van hoogwaardige, kleurvaste stoffen. En daar hoeft u echt niet de hoofdprijs voor te betalen. In tegendeel, bij Rolgordijnland.nl bent u verzekerd van de laagste prijzen van Nederland en België! Ook onze service laat niets te wensen over. Zo kunnen wij uw nieuwe rolgordijnen al binnen 8 tot 11 werkdagen leveren. Voor de levering betaalt u niets. Ook krijgt u standaard 24 maanden garantie op uw aankoop.


Met een bruin rolgordijn Basic kunt u uw ramen op een stijlvolle én betaalbare manier verduisteren.

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden