Rolgordijn basic paars tinten

U heeft recentelijk uw muren geverfd of uw woning opnieuw ingericht. Daar bent u blij mee, alleen nu past de raambekleding niet meer bij de rest van uw interieur. Gelukkig kunt u altijd nog terecht bij Rolgordijnland.nl voor betaalbare rolgordijnen op maat, in alle denkbare kleuren. Heeft u onze Basic rolgordijnen in paars tinten al gezien?


Waarom een paars rolgordijn?


Paars is een geweldige, mystieke kleur die staat voor creativiteit en verandering. Een kleur die ontspanning en luxe uitstraalt. Prachtig in combinatie met grijs, zilver, warme houtkleuren en turquoise. Een krachtige kleur als paars kan echter al snel overweldigen, dus als u deze kleur in uw interieur wilt brengen kunt u dat het beste doen met bijvoorbeeld een paars tapijt, paarse kussens, of ja, paarse rolgordijnen!


Wij bieden een brede selectie rolgordijnen in diverse paars tinten. Van lavendel en lila tot pruim, aubergine en dieppaars. We hebben zowel effen stoffen als stoffen met een patroon. Indien u behoefte heeft aan meer lichtinval terwijl u toch uw privacy behoudt, kijk dan eens bij onze Duo rolgordijnen.


Rolgordijn paars: Waarom bij Rolgordijnland?


Het inmeten en monteren van rolgordijnen is heel makkelijk met behulp van de meetinstructies op onze website. Op deze manier kunnen wij de prijzen laag houden terwijl de kwaliteit van onze producten toch gewaarborgd blijft. Onze prijzen zijn allemaal inclusief btw en de levering is gratis, dus u hoeft niet bang te zijn dat u achteraf met onverwachte kosten wordt geconfronteerd. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, gaan we meteen voor u aan de slag. De levertijd bedraagt tussen de 8 en 11 werkdagen. Daarnaast krijgt u ook nog eens 24 maanden garantie op uw Basic rolgordijnen. Wat wilt u nog meer?


Neem een kijkje in onze collectie paarse rolgordijnen en maak uw interieur helemaal compleet!

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden