Rolgordijn basic rood tinten

Privacy in huis is belangrijk voor u. Maar u houdt ook van kleur. Met de Basic rolgordijnen van Rolgordijnland.nl slaat u twee vliegen in één klap: u creëert de privacy waar u behoefte aan heeft en kunt zelf een stof in uw favoriete kiezen! Wat dacht u bijvoorbeeld van roze rolgordijnen of rode rolgordijnen?


Waarom een rood rolgordijn?


Rolgordijnen in roze of rood tinten zijn ideaal om wat kleur en warmte in uw interieur te brengen, zonder dat het te overweldigend wordt.


Onze Basic rolgordijnen worden vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen met kleurvaste eigenschappen. En we hebben een breed assortiment aan roze en rode tinten op uit te kiezen! U heeft daarbij de keuze uit zowel effen stoffen als stoffen met een leuke print. Als u het lastig vindt om op uw beeldscherm de juiste kleur te bepalen, dan kunt een aantal kleurstalen bij ons bestellen.


Bent u ook nog op zoek naar geschikt rood of roze rolgordijn voor een zonderraam of ander draaikiep raam? Neem dan een kijkje bij onze Mini rolgordijnen. Deze zijn uitgerust met zijgeleiders, waardoor het rolgordijn mooi op zijn plek blijft. Ook als het raam geopend wordt.


Rolgordijnen rood: Waarom bij Rolgordijnland?


Bij Rolgordijnland.nl bent u altijd verzekerd van topkwaliteit rolgordijnen. Doordat wij de productie volledig in eigen beheer hebben en we niet met tussenpersonen te maken hebben, kunnen we de kosten laag houden. En als klant profiteert u van dat voordeel! We hanteren niet voor niets de laagste prijzen van Nederland en België. Ook onze service laat niets te wensen over. De levering is gratis en u heeft uw op maat gemaakte Basic rolgordijnen al binnen 8 tot 11 werkdagen in huis. En dan krijgt u ook nog eens 24 maanden garantie op uw bestelling. Dat is de service van Rolgordijnland.nl!


Bekijk de vele mogelijkheden van onze Basic rolgordijnen en kies uw favorieten rood tinten!

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden