Rolgordijn basic aqua tinten

We houden allemaal van de zon. Maar binnen houden we het zonlicht liever zoveel mogelijk buiten, met name tijdens de warme zomermaanden. Niet alleen omdat het dan koeler blijft in huis, maar ook vanwege de UV-stralen die onze meubels en vloeren kunnen doen verkleuren. De juiste raambekleding is dan ook heel belangrijk. Op deze pagina laten we u graag kennis maken met onze Basic rolgordijnen in turquoise.


Waarom een rolgordijn in turquoise?


Onze Basic rolgordijnen zijn de perfecte oplossing voor het waarborgen uw privacy, het reduceren van de warmte van zonlicht in de zomer en het beschermen van uw meubilair en vloer tegen schadelijke UV-stralen. Deze rolgordijnen zijn in een breed scala aan kleuren verkrijgbaar, waaronder turquoise.


Turquoise geeft elke ruimte een elegante, chique look en feel. Combineer uw turquoise rolgordijnen met woonaccessoires (zoals kussens, een plaid of een vaas) in dezelfde kleur.


Wilt u toch liever wat meer zicht naar buiten behouden? Neem dan een kijkje bij onze Duo rolgordijnen. Deze bestaan uit transparante en niet-transparante banen en laten meer licht door dan de Basic variant.


Rolgordijnen turquoise: Waarom bij Rolgordijnland?


U bent op zoek naar kwaliteit, maar wel tegen de laagste prijs? Daarvoor bent u bij Rolgordijnland.nl aan het goede adres! Doordat er geen handelaren tussen u en de fabriek in zitten, kunnen wij altijd de laagste prijs garanderen. Het feit dat wij alles in eigen beheer hebben zorgt er ook voor dat we snel kunnen leveren. En voor de levering betaalt u niets! Tel daar nog de 24 maanden garantie bij op die u van ons krijgt, en u weet dat u bij Rolgordijnland altijd een aankoop doet waar u een goed gevoel aan overhoudt.


Laat Rolgordijnland.nl een turquoise rolgordijn op maat maken en bescherm uw eigendommen tegen de schadelijke invloeden van zonlicht.

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden