Rolgordijn basic grijs/zwart tinten

Zowel moderne en minimalistische als Scandinavische interieurs maken veel gebruik van neutrale kleuren zoals wit, grijs en taupe. Deze zijn namelijk ideaal om rust en eenheid in uw inrichting te creëren. Maar hoe pakt u de raambekleding aan? Wel, wat dacht u van ons Basic rolgordijn in grijs?


Waarom een grijs rolgordijn?


Grijze rolgordijnen zijn een fantastische manier om een stijlvol, modern interieur te creëren. De kleur trekt weinig aandacht naar zichzelf, wat ervoor zorgt dat andere elementen in de inrichting (zoals een mooie Chesterfield of een kunstwerk aan de muur) juist meer opvallen. En gezien de populariteit van minimalisme is het niet zo verwonderlijk dat grijze rolgordijnen zeer gewild zijn.


Of u nu de voorkeur geeft aan antraciet rolgordijnen, rolgordijnen in donker grijs, rolgordijnen in lichtgrijs of iets daartussenin, bij Rolgordijnland.nl vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Zoekt u toevallig ook nog een geschikt grijs rolgordijn voor een draaikiep raam? Kijk dan eens bij onze Mini rolgordijnen.


Rolgordijnen grijs: Waarom bij Rolgordijnland?


Alle grijze rolgordijnen van Rolgordijnland.nl zijn kleurvast en van een schitterende kwaliteit. En dat hoeft u echt geen vermogen te kosten! Doordat wij al onze rolgordijnen in eigen beheer produceren, kunnen we de kosten laag houden. Dat voordeel berekenen we direct door aan u! U profiteert bij ons dan ook van de laagste prijzen van Nederland en België. U krijgt altijd 24 maanden garantie op uw aankoop. En met levertijden van 8 tot 11 werkdagen hoeft u ook niet lang te wachten op uw nieuwe rolgordijnen.


Bestel uw grijze rolgordijnen op maat bij Rolgordijnland en creëer rust en kalmte in uw interieur.

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden

Wist u dat ?
Dit product is al 204x verkocht.