Rolgordijn basic groen tinten

Uw raambekleding moet voldoende kunnen verduisteren. Met name in de slaapkamer is dit van belang. Veel mensen kunnen namelijk niet goed slapen als er licht van buiten naar binnen valt. Gelukkig kunt u bij Rolgordijnland.nl terecht voor kwalitatief hoogwaardige én betaalbare rolgordijnen op maat. Wat dacht u bijvoorbeeld van ons Basic rolgordijn in groen?


Waarom een groen rolgordijn?


Groene rolgordijnen zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar stijlvolle raambekleding die tegelijkertijd voldoende mogelijkheden biedt om de kamer te verduisteren.


Groen is de kleur van leven, balans, groei en energie. Dit maakt het een prima kleur voor elke ruimte van het huis. Onze groene rolgordijnen zijn in diverse kleuren en patronen verkrijgbaar. Of u nu de voorkeur geeft aan een rolgordijn in donkergroen, een rolgordijn in olijfgroen of rolgordijnen in lichtgroen, we hebben het allemaal in ons assortiment. Ook verduisterende rolgordijnen behoren tot de mogelijkheden.


Indien u toch behoefte heeft aan wat meer lichtinval, dan kunt u ook kiezen voor een Duo rolgordijn, waarbij ondoorzichtige banen worden afgewisseld met niet-transparante banen.


Rolgordijnen groen: Waarom bij Rolgordijnland?


Heeft u al een mooie kleur groen uitgekozen voor uw nieuwe rolgordijnen? Dan kunt u deze direct online bestellen. Met behulp van de meetinstructies kunt u zelf uw rolgordijnen inmeten. Wij maken ze dan voor u op maat. En omdat uw op maat gemaakte groene rolgordijnen rechtstreeks uit de fabriek komen, kunnen we dat tegen verrassend lage prijzen doen. Met een levertijd van slechts 8 tot 11 werkdagen! Daarbij krijgt u altijd 24 maanden garantie op uw Basic rolgordijnen.


Ontdek de schitterende kleurencollectie van Rolgordijnland.nl en bestel vandaag nog uw Basic rolgordijnen op maat!

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden