Rolgordijn basic geel tinten

Niemand wil een huis zonder ramen! Toch kan het erg vervelend zijn als mensen steeds bij u naar binnen kijken. Dat vraagt om functionele én stijlvolle raambekleding. En die maken we bij Rolgordijnland.nl graag voor u op maat! Met onze Basic rolgordijnen in geel kunt u de inkijk beperken wanneer u dat wilt.


Waarom een geel rolgordijn?


Met gele rolgordijnen is het altijd zonnig in huis! Geel vertegenwoordigd vreugde, positiviteit en optimisme. Bij Rolgordijnland.nl kunnen we uw Basic rolgordijnen in een breed scala aan geel tinten uitvoeren. U kunt kiezen voor zowel effen stoffen als stoffen met een patroon. Mocht u behoefte hebben aan een donkerdere kleur die toch een warm effect heeft, kijk dan eens bij onze Basic rolgordijnen in terracotta tinten.


U kunt uw rolgordijnen zelf inmeten met behulp van de meetinstructies op onze website. U voert de gewenste maten in, selecteert de stof van uw keuze en kiest voor een bediening aan de linker- of rechterkant. U kunt zelfs bepalen of u de voorkeur geeft aan een rollend of contra rollend rolgordijn. Zo zorgen wij dat uw nieuwe rolgordijnen straks in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoen.  


Rolgordijn geel: Waarom bij Rolgordijnland?


Rolgordijnland.nl is dé specialist voor op maat gemaakte rolgordijnen. Wij leveren uitsluitend rolgordijnen van een hoogwaardige kwaliteit, waar u altijd 24 maanden garantie op krijgt. En omdat wij de productie volledig in eigen beheer hebben, profiteert u altijd van de laagste prijs garantie. Een snelle levering vinden wij ook belangrijk. Na bestelling van uw rolgordijnen op maat gaan wij dan ook direct voor u aan de slag, zodat u uw nieuwe rolgordijnen binnen 8 tot 11 werkdagen thuis binnen heeft.


Bestel gerust een aantal kleurstalen en creëer de gewenste privacy met ons Basic rolgordijn in geel.

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden