Rolgordijn basic terracotta tinten

Of u nu op de begane grond of op een verdieping woont, het is wel zo prettig om de inkijk in uw woning te kunnen beperken wanneer u daar behoefte aan heeft. Maar behalve het praktische aspect speelt stijl natuurlijk ook een belangrijke rol. Als u op zoek bent naar degelijke raambekleding in een warme kleur, dan zijn de oranje Basic rolgordijnen van Rolgordijnland.nl zeker een aanrader.


Waarom een rolgordijn in oranje?


Oranje vertegenwoordigd creativiteit en enthousiasme. De ideale kleur om meer warmte in uw interieur te brengen! Een hele muur oranje verven kan al echter al snel te overheersend zijn, dus oranje rolgordijnen zijn dan een mooi alternatief. Zeker wanneer u ze complimenteert met leuke accenten in dezelfde oranje tint.


Bij Rolgordijnland.nl maken we uw oranje rolgordijnen volledig voor u op maat. Met behulp van de meetinstructies kunt u de rolgordijnen eenvoudig zelf inmeten. Daarnaast kunt u ook zelf de kleuren van de beugels en de ketting bepalen. Heeft u behoefte aan een verduisterend rolgordijn, bijvoorbeeld in de slaapkamer? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.


Mocht u toch behoefte hebben aan wat meer licht terwijl u toch de gewenste privacy behoudt, kijkt u dan eens bij onze Duo rolgordijnen. Hierbij worden de gekleurde banen afgewisseld met transparante banen.


Rolgordijnen oranje: Waarom bij Rolgordijnland?


Bij Rolgordijnland.nl hebben we het gehele productieproces zelf in beheer. Er zitten dus geen andere handelaren tussen de fabriek en de klant. Dit zorgt er niet alleen voor dat wij onze rolgordijnen tegen de laagste prijzen kunnen leveren, maar ook dat we korte levertijden kunnen waarmaken. U heeft uw op maat gemaakte oranje rolgordijn al binnen 8 tot 11 werkdagen in huis! De levering is overigens geheel gratis. En omdat wij 100% overtuigd zijn van de kwaliteit die wij leveren, krijgt u standaard 24 maanden garantie op uw aankoop. 


Waarborg de privacy in uw woning met een Basic rolgordijn en bestel vandaag nog een aantal kleurstalen bij Rolgordijnland.nl!

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden