Rolgordijn basic taupe tinten

U heeft uw inrichting veranderd en bent nu op zoek naar bijpassende raambekleding? Dan bent u bij Rolgordijnland.nl aan het goede adres. Wij bieden u A-klasse Basic rolgordijnen tegen een betaalbare prijs. Leverbaar in diverse stijlvolle taupe tinten!


Waarom een taupe rolgordijn?


Taupe is een zeer populaire kleur, zeker voor het interieur. Het is een neutrale kleur die met veel andere kleuren gecombineerd kan worden. Tegelijkertijd creëert een taupe rolgordijn een warm, rustgevend effect. Bij Rolgordijnland.nl hebben verschillende taupe tinten om uit te kiezen.


U kunt zelf uw taupe rolgordijnen inmeten met behulp van de meetinstructies op onze website. Voer de maten in en selecteer de gewenste stof, de kleur van de kettingen, de positie van de bediening en eventuele zijgeleiding. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen gaan we direct voor u aan de slag! De Basic rolgordijnen zijn tevens zeer eenvoudig zelf te installeren.


Behoefte aan privacy én lichtinval? Kijk ook eens bij onze Duo rolgordijnen in bruin tinten.


Basic rolgordijn taupe: Waarom bij Rolgordijnland?


Rolgordijnland.nl levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige rolgordijnen! Ook met onze Basic rolgordijnen heeft u keuze uit een breed scala aan opties. En omdat wij direct vanuit de fabriek leveren, profiteert u altijd van de laagste prijs en een snelle levering. U heeft uw op maat gemaakte Basic taupe rolgordijnen al binnen 8 tot 11 werkdagen in huis. Bovendien krijgt u bij ons altijd 24 maanden garantie op uw taupe rolgordijnen. Dat is wel zo fijn om te weten!


Kies de taupe tinten die uw interieur complimenteren en bestel uw Basic rolgordijnen op Rolgordijnland.nl!

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden