Rolgordijn basic beige tinten

Bent u op zoek naar geschikte raambekleding voor de slaapkamer? Dan heeft u waarschijnlijk behoefte aan een rustgevende, neutrale kleur. Maar ook aan de mogelijkheid om de ruimte voldoende te verduisteren. Ons Basic rolgordijn in beige is zeker een aanrader!


Waarom rolgordijnen beige?


Beige is een neutrale, flexibele kleur die heel gemakkelijk te combineren is. Onder andere met wit, crème, vanille, en bruin tinten zoals koffie en karamel. En gepaard met natuurlijke materialen zoals hout, textiel en wol creëert u een knus, warm geheel. Kiest u voor een Basic beige rolgordijn, dan heeft de keuze uit verschillende beige tinten. Vind u het lastig om de juiste kleur te bepalen? Dan kunt u altijd een aantal gratis kleurstalen bij ons bestellen. Zo kunt u thuis op uw gemak de kleuren vergelijken. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt, dan is bestellen zo geregeld. Wij maken uw Basic rolgordijnen in beige netjes voor u op maat. Indien gewenst met verduisterende stof.


Heeft u juist behoefte aan meer lichtinval? Bekijk dan onze Duo rolgordijnen in beige. Bij deze variant worden de beige banen afgewisseld met transparante banen. Zo blijft uw privacy gewaarborgd terwijl u meer van het daglicht kunt profiteren.


Basic rolgordijn beige: Waarom bij Rolgordijnland?


Heeft u al een mooie beige tint op het oog voor uw nieuwe beige rolgordijnen? Dan is bestellen zo geregeld! Doordat we bij Rolgordijnland.nl de productie volledig in eigen beheer hebben, profiteert u altijd van de laagste prijzen én een snelle levertijd (8 tot 11 werkdagen). De levering van uw bestelling is overigens helemaal gratis! Bovendien krijgt u standaard 24 maanden garantie op onze Basic rolgordijnen. 


Creëer rust in de slaapkamer met onze Basic rolgordijnen in beige tinten.

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden