Rolgordijn basic room tinten

Vitrage en gordijnen met tierelantijnen zijn niet voor iedereen weggelegd. Bent u op zoek naar een functionele, minimalistische oplossing voor uw raambekleding? Dan zult u bij Rolgordijnland.nl ongetwijfeld slagen. Ontdek ons Basic rolgordijn in room tinten en benadruk de schoonheid van simpliciteit.


Waarom Basic rolgordijnen in room tinten?


Room wit staat prachtig in elke ruimte van het huis. Ons Basic rolgordijn, dat in verschillende room tinten leverbaar is, geeft uw interieur een luxe look en feel. De prachtige stoffen verrijken de vredige, rustgevende uitstraling van room tinten. Met behulp van de meetinstructies op onze website kunt u zelf uw rolgordijnen inmeten, waarna wij deze voor u op maat maken. Zo bent u verzekerd van rolgordijnen die perfect passen, in de kleur van uw voorkeur. Eenvoudig, maar toch zeer stijlvol en functioneel.


Heeft u behoefte aan een verduisterend rolgordijn, bijvoorbeeld voor in de slaapkamer? Geen enkel probleem. Kies simpelweg voor de verduisterende optie bij het bestellen, en wij regelen het voor u. Voor een volledige verduistering kiest u voor een Cassette rolgordijn; hierbij heeft u namelijk ook geen last van een lichtkier aan de bovenzijde.


Basic rolgordijn room: Waarom bij Rolgordijnland?


Bij Rolgordijnland.nl maken we alle rolgordijnen zelf op maat. Dat zorgt er niet alleen voor dat we de laagste prijzen kunnen garanderen, maar ook dat u van zeer korte levertijden kunt profiteren. U heeft uw op maat gemaakte Basic rolgordijn al binnen 8 tot 11 werkdagen in huis! Voor de levering betaalt u overigens helemaal niets. En de kwaliteit? Die laat niets te wensen over. U krijgt niet voor niets 24 maanden garantie op uw rolgordijnen!


Omarm de simpele dingen in het leven en kies voor een Basic rolgordijn in een van onze room tinten.

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden