Rolgordijn basic wit tinten

U bent op zoek naar raambekleding die ervoor zorgt dat de kamer ruim en licht oogt, zonder dat het te warm wordt in de zomer. In dat geval kunt u het beste kiezen voor rolgordijnen in een lichte kleur. Ontdek de Basic witte rolgordijnen van Rolgordijnland.nl!


Waarom een wit rolgordijn?


Een wit rolgordijn reflecteert het zonlicht in plaats van het te absorberen. Dat zorgt ervoor dat de kamer ook tijdens de hete zomerdagen koel blijft. Wit zorgt er tevens voor dat de kamer ruim en licht oogt. In combinatie met het eenvoudige ontwerp van het Basic rolgordijn brengt dit rust in uw interieur. Bovendien is wit een neutrale kleur die overal mee gecombineerd kan worden.  


Onze Basic rolgordijnen zijn in maar liefst 40 verschillende wit tinten verkrijgbaar! Zo kunt u kiezen voor rolgordijnen in gebroken wit, zuiver wit, papyrus wit of crème wit. Indien u twijfelt tussen meerdere wit tinten kunt u bij ons een aantal gratis monsters (kleurstalen) bestellen. Op die manier kunt u thuis op uw gemak bekijken welke kleur het beste bij uw interieur past.


Mocht u behoefte hebben aan wat meer lichtinval, neemt u dan eens een kijkje bij onze Duo rolgordijnen in wit. Deze bestaan uit zowel transparante als niet-transparante banen en laten dus meer licht door dan de Basic variant.


Rolgordijnen wit: Waarom bij Rolgordijnland?


Bij Rolgordijnland.nl hebben we het gehele productieproces in eigen beheer. Daardoor kunnen wij onze rolgordijnen niet alleen tegen zeer scherpe prijzen leveren, we kunnen ook korte levertijden hanteren. U heeft uw op maat gemaakte witte rolgordijn al binnen 8 tot 11 werkdagen in huis! De levering is overigens geheel gratis. Bovendien krijgt u bij ons altijd 24 maanden garantie op uw aankoop.


Bestel uw Basic rolgordijnen in wit bij Rolgordijnland.nl en profiteer van een stijlvolle zonwering en een optimaal gebruiksgemak!

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden

Wist u dat ?
Dit product is al 335x verkocht.