Rolgordijnen basic

Rolgordijnen basic

Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar een transparant rolgordijn, een rolgordijn van licht doorlatende stof of verduisterende rolgordijnen. De Basic rolgordijnen van Rolgordijnland zijn de ideale oplossing voor alle ruimtes van het huis: de woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer.

Waarom een Basic rolgordijn?

Onze Basic rolgordijnen zijn een flexibele, betaalbare en stijlvolle manier om te zorgen dat u optimale controle heeft over privacy, lichtinval en verduistering. Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige stoffen die in vele kleuren leverbaar zijn. De gratis monsters (kleurstalen) die wij leveren maken uw keuze voor de juiste stof erg gemakkelijk.

Rolgordijnen op maat gemaakt

Alle rolgordijnen die wij aanbieden worden volledig voor u op maat gemaakt. Rolgordijnen kunnen al gefabriceerd worden vanaf 30 centimeter breed en 30 centimeter hoog. Brede rolgordijnen zijn geen enkel probleem; de meeste soorten hebben een maximale breedte van 350 centimeter. Met behulp van de meetinstructies kunt u gemakkelijk zelf uw rolgordijnen inmeten. Ook de montage is zeer eenvoudig. Zo kunnen we een hoogwaardige kwaliteit leveren en toch de kosten laag houden.

Rolgordijn opties

Rolgordijnland.nl bied van alle webshops het grootste aantal opties en accessoires aan. Dit om nog beter aan te sluiten op de wens van onze klanten. Zo kunt u kiezen voor diverse kleuren profielen en kettingen. Wanneer u een rolgordijn op een draai/kiep raam, kantelraam of dakraam plaatst kiest u voor een Mini rolgordijn met zijgeleiding. Deze optie zorgt ervoor dat het rolgordijn mooi op zijn plek blijft wanneer het draai/kiep raam geopend wordt.

Goedkoop rolgordijn Basic: Waarom bij Rolgordijnland?

Alle rolgordijnen van Rolgordijnland.nl worden vervaardigd uit A-klasse materialen. Onze stoffen vervormen niet en behouden hun originele kleur. U krijgt daarom altijd 24 maanden garantie op uw rolgordijnen. De prijs/kwaliteit verhouding van de op maat gemaakte rolgordijnen van Rolgordijnland.nl is ongekend voordelig. Uw rolgordijnen worden direct uit de fabriek geleverd, zonder dat daar nog handelaren tussen zitten. Dit voordeel berekenen wij direct door aan onze klanten. Uw rolgordijn op maat wordt binnen 8 – 11 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd.