Rolgordijn mini (Draai/kiep ramen)

Rolgordijn mini (Draai/kiep ramen)

Bent u op zoek naar een rolgordijn voor een kiepraam of kantelraam? Rolgordijnland.nl heeft precies wat u nodig heeft. Maak kennis met onze Mini rolgordijnen!

Waarom een Mini rolgordijn?

Wanneer u een rolgordijn voor een draai kiepraam of kantelraam nodig heeft, is het belangrijk dat het rolgordijn goed blijft zitten. Bij Rolgordijnland.nl maken we het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk. U hoeft dan ook alleen maar de optie ‘zijgeleiding’ aan te vinken bij het bestellen. Wij zullen uw rolgordijnen dan van zijgeleiding voorzien zodat ze altijd mooi op hun plek blijven.

Doordat het systeem en de profielen bij onze Mini rolgordijnen een stuk kleiner zijn, kunnen deze perfect geplaatst worden op draaikiepramen. Daarbij zijn onze Mini rolgordijnen in alle denkbare kleuren te bestellen!

Mini rolgordijnen op maat

Wanneer u een kantelraam rolgordijn of draaikiepraam rolgordijn bestelt bij Rolgordijnland.nl, wordt dit speciaal voor u op maat gemaakt. Dit kan al vanaf 30 X 30 centimeter. De maximale breedte bij de meeste stoffen is 1400 millimeter. Om ervoor te zorgen dat wij de juiste afmetingen ontvangen, raden we aan om voor het inmeten even de meetinstructies op de website door te lezen. Zo bent u straks verzekerd van een rolgordijn dat perfect op maat is! Wilt u lichtinval maar geen inkijk? Neem ook eens een kijkje bij onze Duo rolgordijnen.

Mini rolgordijn: Waarom bij Rolgordijnland?

Bij Rolgordijnland.nl leveren we geen bouwmarkt-kwaliteit, maar maatwerk tot op de millimeter. De aangeboden stoffen zijn kleurvast en van een prachtige kwaliteit. Echter zijn onze Mini rolgordijnen voor draaikiepraam ook zeer aantrekkelijk geprijsd! Dit kunnen wij mogelijk maken doordat wij de volledige productie in eigen beheer hebben. Dit zorgt er overigens ook voor dat we snel kunnen leveren. Wij leveren uw op maat gemaakte rolgordijnen voor uw draaikiep raam al binnen 8 tot 11 werkdagen gratis bij u af. Bovendien krijgt u standaard 24 maanden garantie op uw aankoop. Bij Rolgordijnland.nl vindt u zelfs voor de meest onpraktische ramen stijlvolle én betaalbare rolgordijnen!