Rolgordijnen in cassette

Als het op raambekleding aankomt dan hebben de meeste mensen nogal wat eisen. De raambekleding moet passen bij het interieur, voldoende privacy bieden en tegelijkertijd niet al het daglicht wegnemen. In ruimtes als de slaapkamer moet de raambekleding voldoende kunnen verduisteren. En dan moet het natuurlijk ook nog functioneel zijn. Onze rolgordijnen in cassette zijn dé manier om uw interieur te complimenteren, zonder de aandacht af te leiden.

Waarom een rolgordijn in cassette?

Onze Cassette zijn rolgordijnen die leverbaar zijn met zowel lichtdoorlatende als verduisterende stoffen. Met de handige kettingbediening kunt u het rolgordijn op en neer te laten en zelf de lichtinval bepalen; geheel gesloten, half open of open. Dit biedt u een optimale controle over licht, schaduw en inkijk. Het rolmechanisme is bij dit type rolgordijnen netjes verborgen in een cassette. Dat zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, het voorkomt ook dat er licht door de kier aan de bovenzijde naar binnen kan vallen.

Rolgordijnen Cassette in de kleur van uw keuze

Alle Cassette rolgordijnen van Rolgordijnland.nl worden vervaardigd uit de beste stoffen. Deze vervormen niet en behouden hun oorspronkelijke kleur, ook wanneer ze dag in, dag uit aan zonlicht worden blootgesteld. Er is een ruime keuze in kleuren, zowel effen als met een patroon. We hebben neutrale kleuren zoals wit, grijs en taupe, maar ook felle kleuren en pastelkleuren behoren tot de mogelijkheden.

Cassette rolgordijn: Waarom bij Rolgordijnland?

Met behulp van de meetinstructies kunt u zelf uw rolgordijnen inmeten. Vervolgens kunt u deze heel gemakkelijk online bestellen. Zodra wij uw bestelling ontvangen hebben, gaan we direct voor u aan de slag. Wij maken uw rolgordijnen tot op de millimeter op maat. En omdat ze rechtstreeks uit de fabriek komen, kunnen we dat tegen verrassend lage prijzen doen. Met een levertijd van slechts 8 tot 11 werkdagen! Daarbij krijgt u altijd 24 maanden garantie op uw Cassette rolgordijnen. Met een op maat gemaakt Cassette rolgordijn op maat van Rolgordijnland.nl bent u verzekerd van betaalbare, praktische raambekleding die in alle opzichten aan uw wensen voldoet!