Rolgordijn Mini room tinten

Raambekleding kan een groot verschil maken in hoe een ruimte oogt en aanvoelt. Met lange, weelderige gordijnen kunnen kleinere kamers al snel krap en benauwend lijken. Minimalistische raambekleding in lichte kleuren zorgt er juist voor dat de kamer ruimtelijker lijkt. Neem nu onze Mini rolgordijnen in room tinten!


Waarom Mini rolgordijnen in room tinten?


Bij Rolgordijnland.nl maken we uw roomkleurige Mini rolgordijnen volledig voor u op maat. Met behulp van de meetinstructies kunt u de rolgordijnen eenvoudig zelf inmeten. Naast de afmetingen en de kleur van de stof kunt u ook de kleur van de beugels en de ketting en de positie van de bediening bepalen. De Mini rolgordijnen kunnen tevens van zijgeleiding worden voorzien, wat ideaal is voor draaikiep ramen en kantelramen. Zoekt u een verduisterend rolgordijn, bijvoorbeeld voor in de slaapkamer? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.


Wilt u toch liever rolgordijnen in een leuk kleurtje? Kijk dan ook eens bij onze Mini rolgordijnen in aqua tinten of kies voor een Mini rolgordijn in rood.


Mini rolgordijn room tinten: Waarom bij Rolgordijnland?


Kwalitatief hoogwaardige raambekleding hoeft helemaal niet veel te kosten, vinden wij bij Rolgordijnland.nl. Wij hebben het productieproces volledig in eigen beheer. Daarvoor kunnen wij rolgordijnen op maat leveren tegen de laagste prijzen. Het zorgt er ook voor dat we korte levertijden kunnen hanteren. U heeft uw Mini rolgordijn in room al binnen 8 tot 11 werkdagen in huis! De prijzen zijn inclusief btw en de levering is gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten achteraf. Ook goed om te weten: wij geven op al onze rolgordijnen standaard 24 maanden garantie.


Bestel een Mini rolgordijn in roomwit en u zult zien dat zelfs de kleinste kamers in het huis ineens een stuk ruimtelijker ogen.

>> Lees meer
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

* Verplichte velden

Wist u dat ?
Dit product is al 366x verkocht.